Controleer voordat je contact opneemt, of de vraag hier nog niet beantwoord is. Dat scheelt jou weer wachten! Vragen over bestellingen worden uitsluitend per mail afgehandeld en niet via social media.

Ik wil graag een stuk reserveren, kan dat?
Het is niet mogelijk om items te reserveren. Ik geef iedereen graag een gelijke kans om een mooi stuk te scoren. Houd sociale media in de gaten voor de laatste updates!

Het is een cadeautje, kun je het inpakken?
Ik bied geen inpakservice aan.

Ik ben vergeten de gratis verzendoptie aan te vinken, kan dit gewijzigd worden?
Betaalde en daarmee afgeronde bestellingen kunnen niet meer gewijzigd worden. Het is daarom helaas niet mogelijk om restitutie van de verzendkosten aan te vragen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de optie voor gratis verzending in de winkelwagen aan te vinken. Let hier dus a.u.b. op!

Ik heb bericht ontvangen dat geld aan mij is teruggestort, maar het staat nog niet op mijn rekening.
Alle betalingen worden verwerkt door de betalingsprovider Mollie, niet via bankoverschrijving. Op het moment dat je bericht ontvangt dat het geld is teruggestort, kan het nog 1-3 werkdagen duren voordat dit zichtbaar is op je rekening. Er wordt altijd terugbetaald op dezelfde wijze als waarmee is afgerekend.

Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dit?
Je bestelling kan geannuleerd worden als deze nog niet is afgerond. Staat de bestelling nog open in je account? Stuur een mail naar in**@th********.com waarin je duidelijk aangeeft dat je deze bestelling wilt annuleren en vermeld altijd je ordernummer. Indien mogelijk zal ik de bestelling annuleren en het geld terugstorten.

Het annuleren van bestellingen is kostbaar. Het is uiteraard mogelijk dat je een keer van gedachten verandert, geen probleem! Als bestellingen binnen een korte periode regelmatig worden geannuleerd, dan kunnen toekomstige bestellingen worden geweigerd.

Ik heb een bestelling geplaatst en nu is er korting.
Natuurlijk is het erg vervelend als er een kortingsactie wordt gelanceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Helaas kan ik daar geen rekening mee houden, omdat de bestellingen de hele dag binnenkomen. Als ik dat wel zou doen, zou ik geen leuke acties meer kunnen lanceren. Het is daarom niet mogelijk om korting te verrekenen op een eerder geplaatste bestelling. Ook als je bent vergeten gebruik te maken van de actie is verrekening of restitutie niet mogelijk.

Er zit een kras of vlek op mijn product.
Mineralen en fossielen, het zijn allemaal natuurproducten. De één kwetsbaarder dan de ander. Deze prachtige stukken worden vaak gewonnen uit mijnen, grotten of diep in de grond. Sommige zijn miljoenen jaren oud!

Het is dus niet ongebruikelijk dat er oneffenheden in een stuk zitten, zoals een insluiting, inkeping of kras. Dit is simpelweg onvermijdelijk en kan daarom niet als klacht worden aanvaard. Bij fragiele stukken zoals zwavel, celestien, vivianiet en andere fragiele soorten, kan tijdens verzending een kristal loskomen. Helaas is dit ondanks stevige verpakking soms toch niet te voorkomen. Het is natuurlijk een ander verhaal als een artikel compleet gebroken of verpulverd binnenkomt.

Ik heb een mineraal en ik weet niet wat het is, kan ik je hierover een e-mail sturen?
Deze vraag krijg ik heel vaak, zo vaak dat ik heb besloten deze niet meer te beantwoorden. Ik heb simpelweg geen tijd om de kristallen van iedereen te identificeren. Uiteraard help ik je graag als je vragen hebt over stukken die je bij mij hebt gekocht.

Ik ben op zoek naar iets wat ik niet in de webshop kan vinden, kan ik je daarvoor mailen?
Natuurlijk mag dat! Ik heb een groot netwerk met leveranciers. Zowel in binnen als in buitenland. De kans is dus groot dat ik het item voor je kan vinden.