Ik streef ernaar om je bestelling binnen 3 werkdagen in te pakken en te verzenden. Dit is niet altijd mogelijk, omdat het een een-vrouwszaak is. Een goed verpakte bestelling met leuke freebies vind ik belangrijk.

De verwachte levertijden zijn:

Binnen nederland
5 werkdagen
Naar België, Frankrijk en Duitsland
5 – 7 werkdagen

Hou in gedachten dat dit op kan lopen wanneer er sale is. Dan heb ik altijd een grote hoeveelheid orders in mijn eentje te verwerken!

Je ontvangt een e-mail van myparcel met een trackingcode wanneer je bestelling onderweg is! Ik verzend altijd met Postnl en doe dit aangetekend.

Mocht onverhoopt toch een product niet op voorraad blijken te zijn, dan wordt je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Het geld wordt dan zo snel mogelijk teruggestort. Helaas gebeurt dit soms als er grote sale is waarbij veel mensen tegelijkertijd bestellen.

Wil je iets retourneren?

Natuurlijk mag dat! Zorg altijd dat je jouw retour binnen de termijn van 14 dagen aanmeld via het retourformulier en stuur deze naar:

The GemGirl
Hyacintstraat 1
4255 HX Nieuwendijk NB

Wanneer je jouw retour niet aanmeld dan gaat de retourmelding pas in wanneer het pakket hier is ontvangen. Dan loop je dus de kans dat je retour geweigerd wordt. Meld je retour dus altijd op tijd aan.

Vul ALTIJD het retourformulier in EN stop een briefje in de doos met het ordernummer. Als je deze dingen niet doet dan kan het lang duren voor een retour verwerkt wordt, omdat ik deze dan niet terug kan vinden.

Na ontvangst en controle van je retour ontvang je binnen 14 dagen je geld terug, inclusief de verzendkosten van de bestelling. De voor het retourneren betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald. Indien niet de gehele bestelling wordt geretourneerd, ontvang je alleen het bedrag van de geretourneerde goederen. Goederen moeten onbeschadigd en veilig verpakt worden verzonden om schade tijdens de verzending te voorkomen. Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Verzend altijd met track en trace code en controleer altijd of jouw product aan de retourvoorwaarden voldoet. Retourneren is altijd op eigen risico, The GemGirl is dus niet verantwoordelijk voor zendingen die beschadigd raken of verloren gaan bij verzendbedrijven.

Retourzendingen zijn een grote kostenpost voor een klein bedrijf. het is volkomen begrijpelijk dat je soms iets wilt retourneren. Als dit echter zeer vaak en consequent gebeurt, behoudt TheGemGirl zich het recht om toekomstige bestellingen te weigeren.

Klik hier om het retourformulier in te vullen.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Nog steeds iets niet duidelijk? Mail naar in**@th********.com