In 2018 begon mijn mineralenavontuur. Ik (Rowan) besloot mijn droom na te streven en mijn vaste baan op te zeggen. Ik had nooit kunnen dromen dat ik nu fulltime kan doen waar ik zo blij van word!

Zelf ben ik ontzettend gefascineerd door alle mooie mineralen die er op onze aarde groeien. Ik heb zelf dan ook een paar indrukwekkende items in mijn privé collectie. Mijn grote trots is mijn 22 kilo grote Citrien cluster!

Ik vind het belangrijk om te weten wat ik verkoop en ben daarom zeer geïnteresseerd in de herkomst, samenstelling en authenticiteit van mijn producten. De informatie is enorm en de focus ligt vaak alleen op edelsteentherapie. Hoewel ik absoluut geloof in het energetische belang dat veel mensen kunnen ervaren, richt ik mij vooral op de wetenschappelijke feiten van de mineralen. Ik leer elke dag weer bij en probeer zoveel mogelijk van mijn kennis met jullie te delen. Mocht je informatie missen op de website, laat het me dan vooral weten. Ik leer nog steeds!

Omdat ik het grootste deel van mijn mineralen rechtstreeks uit land van herkomst importeer, vind je bij mij vaak lage prijzen waar niet tegen te concurreren valt. Ik heb veel fijne contacten in het buitenland, vooral kleine familiebedrijven. Bij TheGemGirl kun je rekenen op hoge kwaliteit en een goede vibe.

Op Instagram doe ik regelmatig live sales. Dit doe ik elke dinsdag en woensdag om 20:00. Als je deze nog niet volgt dan raad ik je zeker aan om eens aan te sluiten. Je hebt dan vaak de allereerste keus op de nieuwe voorraad.

Ik hoop jullie blij te maken met de mooiste schatten van moeder aarde. In elk pakket kun je kristallen van topkwaliteit met leuke freebies verwachten. Kwaliteit, goede vibes en juiste informatie zijn punten die hier hoog in het vaandel staan!