In 2018 begon mijn mineralenavontuur. Ik (Rowan) besloot mijn droom na te streven en mijn vaste baan op te zeggen. Ik had nooit kunnen dromen dat ik nu fulltime kan doen waar ik zo blij van word!

TheGemGirl is inmiddels gestart onder een nieuwe naam, voorheen was dit Zen Meisje. Ik wilde een nieuwe naam die beter past bij wat ik nu doe. Daarmee besloot ik internationaal te gaan. Van alleen verzending naar Nederland en België, verzend ik nu wereldwijd!

Ik vind het belangrijk om te weten wat ik verkoop en ben daarom zeer geïnteresseerd in de herkomst, samenstelling en authenticiteit van mijn producten. De informatie is enorm en de focus ligt vaak alleen op edelsteentherapie. Hoewel ik absoluut geloof in het energetische belang, richt ik mij vooral op de wetenschappelijke feiten van de mineralen. Ik leer elke dag weer bij en probeer zoveel mogelijk van mijn kennis met jullie te delen. Mocht je informatie missen op de website, laat het me dan vooral weten!

Omdat ik het grootste deel van mijn mineralen rechtstreeks uit land van herkomst importeer, vind je bij mij vaak lage prijzen waar niet tegen te concurreren valt. Ik heb veel fijne contacten in het buitenland, vooral kleine familiebedrijven. Bij TheGemGirl kun je rekenen op hoge kwaliteit en een goede vibe.

Ik hoop jullie blij te maken met de mooiste schatten van moeder aarde. In elk pakket kun je kristallen van topkwaliteit met leuke freebies verwachten. Kwaliteit, goede vibes en juiste informatie zijn punten die hier hoog in het vaandel staan!