Het is weer zover. De Gem Girl adventskalender!

Ik ben alweer weken bezig om een prachtige adventskalender voor jullie te maken. De afgelopen edities waren een groot succes en de leukste mineralen kalender van Nederland is alweer in de maak. Pre-order hem snel!

De waarde van de inhoud is minstens €250, je koopt hem voor slechts €129 inclusief verzendkosten. Flinke korting dus! 

Dit jaar heb ik weer gekozen voor een hele kalender. Je ontvangt een prachtige customized adventskalender van 50 x 30 cm met 24 deurtjes. Achter elk deurtje zit een prachtige, met de hand uitgekozen mineralen schat verstopt. Dit kan een cluster, ruwe steen, sieraad of grote handsteen zijn. In deze adventskalender zul je nooit kleine trommelsteentjes of man made stukken vinden. Elk stuk is tussen de 4 en 6 centimeter groot. Mijn adventskalenders zijn populair geworden door de bijzondere, altijd natuurlijke en hoge kwaliteit mineralen. In mijn kalender zul je geen basis stenen vinden! 

Begin op 1 December en tel met een dagelijks kadootje af naar kerst. A very Gemmy Christmas! 

Goed om te weten:
* Je besteld een pre-order. Alle kalenders worden geleverd vanaf 15 November en komen uiterlijk 22 November bij iedereen binnen. Ruim op tijd voor kerst dus.
* Omdat het een pre-order betreft, is het niet mogelijk om achteraf te betalen met klarna. 
* Het is niet mogelijk om andere producten aan je winkelmandje toe te voegen als je de adventskalender besteld. Bestel in dat geval dan twee keer. 
* De adventskalender kan alleen ongeopend en onbeschadigd geretourneerd worden. 

Dit jaar heb ik gekozen om geen losse briefjes in de kalenders te doen, maar om elke dag een email te versturen met alle informatie over de steen van die dag! Vergeet je niet aan te melden via onderstaand formulier. 

 

Zorg dat je niks mist!

Dit jaar heb ik ervoor gekozen om geen losse briefjes in de kalenders te doen, maar om elke dag een email te versturen met alle informatie over de steen van die dag! Vergeet je niet aan te melden via onderstaand formulier.